Mijn favorieten

Aankoop

Met een zeker gevoel verhuizen naar het huis van uw dromen

Als u heeft besloten te verhuizen en u bent op zoek naar een nieuwe woning dan heeft u vast al goed nagedacht over hoe uw toekomstige woonsituatie eruit moet komen te zien. Toch is het niet altijd eenvoudig om precies te vinden waar u naar op zoek bent. Van Hell Makelaars kan u daar uitstekend bij helpen.
Wanneer u er nog niet helemaal over uit bent wat uw nieuwe woning moet gaan worden, kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn. Samen met u gaan we dan kijken wat uw woonwensen zijn en welke criteria voor u het meest belangrijk zijn. Zo bent u een stuk zekerder van een goede aankoop.  

Als we eenmaal samen met u een woning hebben geselecteerd, maken wij een afspraak met de verkoper of de makelaar. Na één of meerdere bezichtigingen nemen wij uitvoerig onze bevindingen met u door. Wij kijken daarbij nauwkeurig naar de bouwkundige gesteldheid van de woning, woonomgeving, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden en andere juridische aspecten. Niet in de laatste plaats bespreken wij samen met u of het huis de gevraagde prijs wel waard is. Op basis van all deze onderwerpen bepalen wij samen met u de onderhandelingsstrategie en zorgen wij dat u nooit teveel betaalt voor het huis van uw dromen.
Wilt u meer weten over onze aankoopbegeleiding? Neem dan hier contact met ons op en wij lichten het u vrijblijvend toe.
Wilt u vooralsnog alleen maar op de hoogte worden gehouden van nieuw aanbod? Via dit formulier kunt u uw woonwensen aan ons kenbaar maken.